Ayuh Ke Page Aku

Puak Navi Dalam Cerita Avatar

Tuesday, December 7, 2010

~~ForMAt sudah!!~~


Hoho!!berita gumbira walaupon menyedihkan..

Nak tau ap??..yezza..mr.lappy aku da kembali bgus..performance die da kembali cm asal x spt sebelum ni yg wat hal..bapak bnyak virus hinggekan mmbe aku pian jd tension nota dlm external hdisk die hilang time nk stdy paper final..maap ye pian..hehe

Pastu plak kak nurul punye pendrive pon jahanam akibat bru 10 minit masukkan pendrive bliaw dlm lappy aku ni..sori ye kak..jgn perli sy lg..haha..now i have anti virus ok..

Dan yang ni pling aku xthn..siap ade nota lagi tok lappy aku..ni dr neneq..bliaw sgt murka ngn aku sbb laptop die jahanam jugak..haha..

Namun..aku tlh mngambil langkah drastic dgn menghantarnye ke BHL kt taman u..

Aku : assalamualaikum bos,kasi tgk laptop ni..format bapa kne??virus bnyak la

Technician : (diam)“nanti sya cek tgk”

Aku : (cis,,cine rupenye mamat nih..huhu..malu bg salam)

Tech : whooaa!!u xjage ini laptop aa??aiyoo..mau macam mana??

Aku : sy nk mcm baru bli..ok??bape bos??

Tech : consider la sket..u punye brg bnyak mau back up..barang asal..kira RM 50..ok amik ari selasa..tunggu msj..

Aku : (cilakak..mahal gile..xkn nk pinjam duit kt awek kot..huii malu2..tapi nak wat cam ner..aku xsanggup kne peril lagi sbg penternak virus..sob2)

Now hari ni lappy aku da macam bru bli..maka pasni aku da bley blagak ngn sume org yg lappy aku ade anti virus..haha!!~~

9 comments:

heytheresyaira said...

HAHAHAHA. sebelum nie takde anti-virus ke? rajin2 la scan weyh. dah2 la jadi penternak. habis semua. haha.

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
laptop ak suka kena format =.="
dh byk kali ak wat..

sebelum masukkan pendrive org kt dlm laptop
ak ksik warning dlu berani amik risiko x? =.=

teh o ais milo said...

syaira~~aku bajet laptop aku ni xpyh pki anti virus pon xpe..tp aku slp daa..huik22

fakhrul~~hak2..ko punye care same cm ak lah..wakaka..aku da warning awal2..tp dorg nk jugak sedut..aku diam jer..hahaha

Cahaya Mataku said...

sian kat budak yg hilang nota dia tu kuntum.....

(saje nak bg ko tambah serba salah)^^

teh o ais milo said...

nora~~haha..kang laptop ko plk ak share virus tau la..hik3!!

Miss Yaty said...

hahaha...lawaklah entry ni...

blog yaty pun penuh virus sebab banyak cucuk pendrive kat lab kat u. isk

teh o ais milo said...

yati~~senasib la kite nih..dipandang serong oleh masyarakt yg benci virus..huk3!!

muhamadsufian89 said...

jangan berlagak la kalau dah format..tak lama lagi banyak balik la virus kau..haha

teh o ais milo said...

pian~~aku bgge..aku xlg penternak~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tweet
Share

Sebarkan.

Pelawat Sesat