Ayuh Ke Page Aku

Puak Navi Dalam Cerita Avatar

Tuesday, December 7, 2010

Senior Yang Banyak Membimbing

Sedar xsedar..dah nk masuk sem 4..hmm dulu time sem 1 ade la beberapa senior ni yg bagi aku dorg mmg sgt best la untuk di jadikan mentor aku..mana xnye..drpd aku seorg yg kosong..kini aku menjadi seorang yg yakin..poyo..kereks..blagak..bijak..xkeseorangan..dan mcm2 lg la..haha..ni la muka2 bliaw..

Kategori : Anugerah Senior Paling Berjasa
Saudara ZulHelmi Bin abd Wahab @ Helmi domPz
(mantap MPP UPSI)
beliau seorang pelajar jurusan Keusahawanan dan Perdagangan(senior kos at45)..juga dikenali sebagai brader DOMPOK..brasal dr Kedah, die ni lahir pada 8 november 1987 (tapi perangai ).. ntah ape la makne dompok ni ak pon xtaw..hehe

ok skng ak nk cite plk cm ner aku knl die ni..
ok time aku sem 1 dulu,,aku rajin lpk libry..then mase ngah study ekonomi ngn member ak..azhar dak johor..tetibe dtg la sorg mmt ni tny2 mcm nk interview kitorg..
die invite kitorg tok join sekretariat pesta konvokesyen ke-11 sidang 2 time tu..
aku trus la xcited..gilerlah..aku mmg boring pon dok kolej..so terus la ak on jer jd sekretariat..
then sejak ari tu aku knl ngn helmi domp ni..sampai la skang aku still jd sekretariat pesta konvo masuk ni da 3 kali..(thx bro libatkn aku ngn pogram u)

contack beliaw di : http://miesmile.blogspot.com/


Kategori : Anugerah Senior Paling Membina
Saudara Zulhusni Bin Zulkifli @ Budak TAF ex5 rempit
(mantan YDP SRN UPSI)
Beliau ni Jurusan Sains Biologi..
die ni orang ganu..lahir pada 9 oktober 1988

ok knl mamat ni plk time ak sem 2..kmi sme2 g kursus kepimpinan mahasiswa..
mase tu aku xknl sgt peserta2 yg join sbb gaya sume educated giler..(maklom lah..bakal MPP la katekan ,,hehe)..then dlm masa sepanjang kursus tu la aku knl mmt ni..xsangke plk otak die pon masuk air..yg pling xthn..ilmu die dlm bidang sains lagi2 bab seks mmg tinggi..hak3!!
pastu xsangke plk die senior kolej kab..sejak tu aku selalu la lpk ngn die termasuk g fly sahur pg2..wakaka..(thx bro..hidup SRN!!)

contack beliaw di : http://zulhusnizulkipli.blogspot.com/


Kategori : Anugerah Senior Paling Kepoh
Saudari Munirah @ neneq
(mantap NYDP SPRM UPSI)
beliaw ni jurusan Akauntan
neq ni org Ganu..lahir pada 10 Januari 1988
yang ni plk aku knl time join sprm..aku xatw ap tu sprm..aku join jer..
sem 1 aku g baktisiswa SPRM kt pulau pangkor..mase tu la aku tgk neq ni mmg kepoh la bradeerr..tp best lpk ngn neq..ntah..nk dipendekkn cerita die ni ibarat kakak la..
kdg2 beleter macam makcik2..yg bgus nye neq ni die sgt friendly..huhu
(tp sampai skng steady neneq rock..)

contack beliaw di : http://airbatujagung.blogspot.com/


Kategori : Anugerah Senior Paling Protokol
Saudara Adnan @ zaim akagi
(mantan YDP Briged BHKA UPSI)
Beliaw amik jurusan Sejarah
die ni orang Kedah..lahir pada 25 Oktober 1987
ni baru je aku knl..time msk julai 2010/2011..
knl kt fb..pastu ntah macam mne terus rapat..sng cite die ni mcm kerek..sbb sllu guna bahase formal..protokol la katekn..budak debat pon ye..
then setiap kli ade event yg BIGGEST2 mesti die ajk aku..
aku pon mmg syok gile la..ngn join BHKA aku dpt jln2 ala stylo lew..lpk kt hotel2 aje..
baju nk suit plk tu..mkn nk ade protokol..ckp pon ade style lah!!~~haha
(thx adnan ngn puan marini yg gigih,,haha)


Kategori : Anugerah Senior Paling Konfiden
Saudara Rizal @ jajal
Beliaw amik jurusan Sejarah
die ni orang Penang..lahir pada 1 November 1987
ha die ni hebat..part persembahan ker..kontack2 artis ker panggil je die..
first aku knl pon kt pesta konta konvo time aku sem 1..mase tu aku tgk die ni bz gile..khulu hilir pgg walkie talkie..maai..poyo2..haha
then aku rpt ngn die sbb sie bg aku pass masuk ke blakang stage..mase tu faizal tahir la siooottt!!
then time jacklin victor pon die bg aku masuk blakang stage..pergh..org laen mane dpt masuk time tu..wakaka..steady la bro..lu mmg yakin la..(ternyata ko gedik..tgk gaye gambo da tau..haha!!)


contack beliaw di : http://cu2x.blogspot.com/

11 comments:

Anonymous said...

biasa jer...(T_T)

teh o ais milo said...

haha..~~!!ayt xbley bla ko nan..wakaka

Anonymous said...

sapa nan???salah orang kot..cam taik ek...

TINI said...

memang Nan ler tuh...

mekdonel said...

Nice Post!!
One of the truly great blog!!!
www.fdausamad.blogspot.com
Just bace 4-5 entry, sure jadi ketagih!!
Im not kidding dude....

teh o ais milo said...

PUAN marini~~sah2 la tu adnan..ayt xpenh ubh..ha2!!~~

mekdonel~~thx singgah sini..i follow u..huhu

MiE sMiLe said...

dompz..terlalu memuji kot..
anyway thanks (^_^) kau mmg dompz

teh o ais milo said...

helmi~~baek ko gtaw ape mkne "dompz"??gaga!!

Syai'Ezal Ryzal said...

gua baru terdapat tahu pasal entry nie.. hahahhaha apoa pon i dah chenge my URL lorhhh minta promot sikit okey !!! http://syai-ezal.blogspot.com/
hahaaha

teh o ais milo said...

hahah~~rizal..patut la aku rase macm ade silap jer..url da tukaq..ok2..beres~~promote2=D

BICARA FIKRI said...

Hhaahahaah terbaik la lu , aq suke bace kisah hidup ko yang kadang2 poyo dan kadang2 menyerupai aq .. hahah the best teruskan bro

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tweet
Share

Sebarkan.

Pelawat Sesat