Ayuh Ke Page Aku

Puak Navi Dalam Cerita Avatar

Saturday, March 5, 2011

.::AKU RINDU ZAMAN BERMUZIK DULU::.

hah..aku rindu3..itu saja aku mampu katakan sekarang..aku mula meminati muzik sejak dibangku sekolah(skema giler)..zaman itu aku giler muzik indie..maka aku pon perform di sekolah ketika kami Persatuan Tingkatan Enam(PTE) membuat satu majlis sambutan hari raya disekolah..ni la wajah2nya..


>>Dari kiri ADIB, AKU, BOBOI, (yang lgi 2 orang tu mamat technician merangkap org kuat PTE)



Dan setelah aku tamat FORM 6, aku pon mencari line up baru..ketika itu dengan nama DOWN CARNIGIE dimana muzik kami bergenre ROCK n ROLL..walaupon R'N'R tapi kitorg gemar memakai baju melayu ketika jaming..hhoho

>>Dari kiri SEMUT, AYEN n AKU


So yang ni pulak member lama sekolah menengah dulu..kami berjumpa kembali setelah berkurun berpisah kerana masing-masing melanjutkan pelajaran diluar kawasan..then bila kami bertemu..kami akan suka berdisscus about muzik dimana aku pernah follow dorang masuk GIGS beberapa kali semata-mata mahu menuntut ilmu disana..haha..by the way group ni kami namakan THE STRINGS NEVER HAS THIS BIG(panjang giler nama band..pergh) dengan membawa muzik POST ROCK yang telah menjadikan aku jiwang sehingga kini.

>>Dari kiri ADIB, FARID, IJAT, APPY, ACAP, dan AKU (so kt bawah tu la rakaman yang sempat kami selamatkan)





Ni masa aku semester 2, aku amik KO muzik moden..nama band time tu PAPER PLANE..hehe..bawak muzik SKINHEAD kot..by the way aku enjoy dol..

>>Dari kiri SIS CHOERIS, BANTONG, AKU, FARID, SHARIL dan CEK PATAH(bawah tu antara lagu yang kitorang perform malam final kami..tak menang pon..ekekke)




lastly but not least~~!!haha..aku juga boleh bermain kompang..walaupon kita mengikuti alunan semasa, namun muzik tradisional jangan kita lupakan..

>>ni masa AKU ngan housemate aku..PIAN@EN.BOBOI

*satu hari nanti aku berharap dapat hasilkan sebuah lagu..sebuah jer..sebuah jer pon jadi laaa..(harapan)

4 comments:

miss nana said...

chaiyokkk!!
haha

teh o ais milo said...

haha..nana!!~~thx..impian3..hahahahaha!!~~

Hanny Quinn said...

Hey, Nice Blog...Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

teh o ais milo said...

hanny quinn~~!!thx.. i follow u~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tweet
Share

Sebarkan.

Pelawat Sesat